The Battle of the Teams Logo

Tým Turkish Airlines

Nadační fond Pink Bubble

Nadační fond Pink Bubble

Nadační fond Pink Bubble podporuje děti, dospívající a mladé dospělé pacienty do 30 let po celé ČR, kterým zkomplikovalo život onkologické nebo hematologické onemocnění, být šťastnější a postavit se co nejdříve zpátky na vlastní nohy.

Pomáháme jim jak v průběhu léčby, tak v čase rekonvalescence i při následném návratu a zapojení se zpět do do běžného života. Příjemcům pomoci říkáme důvěrně “BUBLINY” a ke každému z jejich příběhů přistupujeme osobně. Protože každý, kdo se na nás obrátí, je pro nás jedinečný...

Více o charitě: www.pinkbubble.cz

Jiří Homoláč

Jiří Homoláč | kapitán

V mládí začínal s tenisem, hokejem a fotbalem. Po zranění kotníku se v 17 letech začal věnovat běhu. Vyzkoušel běžecké disciplíny na dráze, v terénu, běhy do vrchu a silniční běhy, kterým se věnuje nejvíce. Úspěchy brzy přicházely a Homoláč několikrát reprezentoval ČR na mezinárodních akcích.

Ať už to byly ME v krosu, běhu do vrchu, Evropský pohár na 10 000m, MS v půlmaratonu, Světová Univerziáda nebo ME v atletice 2016 a 2022. Je Mistr republiky v maratonu z Prahy v letech 2013, 2018 a 2020. Je i trojnásobným mistrem ČR v půl maratonu a osmi násobný mistr v dalších vytrvaleckých disciplínách. Jeho osobní maximum v maratonu je - 2:14:35 a v 1/2maratonu 1:03,23.

Instagram kapitána: @jirihomolac

Představení partnera týmu: Turkish Airlines

Létáme do více zemí než kterákoli jiná letecká společnost Udržování krok s technologií je základní součástí našich inovačních cílů a udržení toho, že máme nejmladší a nejmodernější flotilu v Evropě. Naše flotila se zvětšuje díky nákupu moderních, palivově účinných a ekologických letadel, která poskytují vysokou úroveň komfortu. Díky naší bezkonkurenční letecké síti, mladé a moderní flotile, pohodlným sedadlům a lahodným pochoutkám jsme si vysloužili titul Nejlepší letecká společnost v Evropě. S velkou vášní a ambicemi létáme téměř do všech zemí světa. Prospíváme díky jedinečným objevům, které přinášíme našim cestujícím.

Naše rostoucí vášeň v průběhu let nám vynesla titul letecké společnosti, která létá do většiny zemí světa. Dnes provozujeme lety do 130 zemí a 347 destinací z našeho nového domova, letiště Istanbul, s flotilou 454 letadel. Jako letecká společnost, která létá do většiny destinací na světě, každý den pozvedáme naše cíle ještě výš. Stejně jako sportovní nadšenci, kteří vždy usilují o pokrok! Inspirováni sportovní silou propojovat různé kultury vás i nadále vás spojujeme s vašimi vysněnými destinacemi. V Turkish Airlines věříme, že silná podpora přináší větší úspěch. Jako Turkish Airlines jsme nadšeni, že můžeme létat pro jednu z nejprestižnějších světových maratonských soutěží jako oficiální sponzor RUNCZECH. Více o Turkish Airlines www.turkishairlines.com

Benefity týmu Turkish Airlines

Benefity týmu Turkish Airlines

Členové týmu

team members
team members