shield Letiště praha a logo BoT

Tým Letiště Praha

K srdci klíč

Nezisková organizace K srdci klíč

Nezisková organizace K srdci klíč pomáhá lidem v krizových situacích spojených se ztrátou bydlení a střechy nad hlavou. Poskytuje lidem v nouzi dočasné bydlení, základní potřeby a nabízí možnosti řešení jejich situace. Cílem je pomoci překonat kruh chudoby, sociální vyloučení a zvýšit šanci na jejich zaměstnatelnost.

Společně s Letištěm Praha spolupracuje od roku 2020 na inovativním projektu, který se zaměřuje na identifikaci a pomoc osobám bez přístřeší mimo jiné i ve veřejných prostorách letiště. 

Více o charitě: www.ksrdciklic.cz

Jiri Ježek

Jiří Ježek | kapitán

Šestinásobný paralympijský vítěz a šestinásobný mistr světa je nejúspěšnějším cyklistou paralympijské historie. Po ukončení profesionální kariéry se dál aktivně věnuje sportu, kolo pravidelně střídá s běháním, rád se účastní i běžeckých akcí.

Je sportovním moderátorem, přednáší o motivaci a je tváří mnoha neziskových projektů. Jeho osobnost a nadšení pro život je skutečnou inspirací!

Více o kapitánovi: www.jirijezek.cz
Instagram: @jirijezek74

Představení partnera týmu: Letiště Praha

Každý máme své tempo, své překážky, svou cestu. Ale všichni máme stejný cíl. Mít po boku někoho, kdo nás podporuje na každém kroku. Jsme tady pro vás, ať už letíte za zážitky nebo běžíte za svým cílem.

shield Letiště praha a logo BoT

oficiální partner běžeckých závodů RunCzech 

Benefity týmu Letiště Praha

Benefity týmu Letiště Praha

Členové týmu

team members
team members