Shield VW financial services

Tým Volkswagen Financial Services

Centrum Paraple

Centrum Paraple

Centrum Paraple je obecně prospěšná společnost založená Zdeňkem Svěrákem a občanským sdružením Svaz paraplegiků. Od roku 1994 pomáhá lidem na vozíku po poškození míchy a jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci. Pomáhat může jen díky solidaritě tisíců lidí, kteří jejich činnost podporují.

Společně s Volkswagen Financial Services pomáhá již téměř 30 let všem, kteří se ocitnou na invalidním vozíku, včetně účastníků dopravních nehod. Pokud i vy věříte v potřebu solidarity a vzájemné pomoci, přidejte se k jejich podpoře.

Více o charitě: www.paraple.cz

Eva Vrabcová Nývltová

Eva Vrabcová Nývltová | kapitán

Česká legenda silničního běhu i běhu na lyžích. Účastnice celkem pěti olympijských letních i zimních her byla držitelkou českého rekordu v maratonu, který vytvořila společně se ziskem bronzové medaile na mistrovství Evropy v Berlíně v roce 2018. Po ukončení své profesionální kariéry se dále věnuje běhání a tréninkům.

V sezóně 2024 je tváří RunCzech Racing týmu. Poběžme tedy s Evou, jejíž motto vystihuje její životní poslání a lásku pro běh "Když něco děláte s láskou, s láskou se vám to vrátí." 

Více o kapitánovi: Eva Vrabcová Nývltová

Představení partnera týmu: Volkswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services je lídrem ve financování mobility s více než 30letou historií na českém trhu. Nabízíme úvěrové produkty, operativní leasing, pojištění, servis a další služby mobility na koncernové i nekoncernové vozy. Mobilita je pro nás důležitá v každém smyslu, z tohoto důvodu dlouhodobě podporujeme vytrvalostní běhy, do kterých se zapojují naši zaměstnanci. Jsme rádi, že díky Battle of the Teams a RunCzech můžeme během pomoci klientům Centra Paraple, které podporujeme již skoro 30 let. Za tu dobu se klienti již stali našimi přáteli a naší životní inspirací.

Jsme hrdí, že jsme mohli spojit síly s naší ambasadorkou Evou Vrabcovou Nývltovou, českou rekordmankou v maratonu a medailistkou z mistrovství Evropy, která je inspirací pro každého milovníka vytrvalostního běhání. Společně s Evou jsme si pro Vás připravili dárek v podobě slevy 8 % z ceny automobilu značky Volkswagen na novou objednávku, 0 % úrok a bezplatný servis po dobu 5 let pro každého v týmu a 20 lístků na rodinné vstupné do ZOO Praha. Jsme Tým Volkswagen Financial Services, běháme s láskou pro ty, kteří nemohou, tak se staň členem našeho týmu! Více o Volkswagen Financial Services: www.vwfs.cz.

Benefity týmu Volkswagen Financial Services

Benefity týmu Volkswagen Financial Services

Členové týmu

team members
team members